Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
28.04.2025 r. |
Zupa z żółtego groszku na udkach z ziemniakami, warzywami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem na słodko. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
29.04.2025 r. |
Zupa tarte ciasto na rosole z warzywami, natką pietruszki koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler. |
Ziemniaki, kotlet mielony, mizeria. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
30.04.2025 r. |
Zupa pomidorowa z ryżem na udkach natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, surówka z pora, marchwi, jabłka. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. Chrupki kukurydziane w polewie malinowej. Może zawierać alergeny: soję, orzechy, mleko, gluten. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie