Data |
I danie |
II danie |
---|---|---|
14.04.2025 r. |
Zupa krupnik z kaszą jęczmienną na rosole z warzywami, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Pierogi z farszem ziemniaczano serowym, surówka z marchewki, jabłka. Kompot wieloowocowy. Soczek owocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
15.04.2025 r. |
Zupa krem z brokuła z groszkiem ptysiowym, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, filet z indyka w sosie śmietanowo cebulowym, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Owoc. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler, mleko i produkty pochodne. |
16.04.2025 r. |
Zupa ziemniaczana z papryką, wędliną. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Frytki karbowane, nagetsy z kurczaka, surówka z kapusty pekińskiej. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. Chrupki kukurydziane o smaku paprykowym. Może zawierać alergeny: soję, gluten, orzechy. |
17.04.2025 r. |
Święta Wielkanocne!!! |
Święta Wielkanocne!!! |
18.04.2025 r. |
Święta Wielkanocne!!! |
Święta Wielkanocne!!! |
* zastrzega się zmian w jadłospisie